Somnifere – Pastile de somn sau de adormit

In ultima perioada ora mea de somn este tot mai tarzie, de aceea incerc sa ma gandesc la o metoda de a adormi mult mai usor. Am tot cautat pastile de somn dar se pare ca rezultatele nu au fost pe masura. Regulamentul intern al website-ului vena.ro nu putem sa divulgam numele acestor pastile de adormit, dar cred ca nu este mare lucru sa te duci pana la farmacie si sa intrebi care sunt cele mai bune pastile de somn.

Aceste somnifere te ajuta sa adormi dar in cazul in care nu stiati acestea pot dauna grav sanatatii dumneavoastre. O mica dependenta se poate crea atunci cand folosesti destul de des aceste pastile de somn, deoarece organismult tau se poate obisnui cu asemenea pastile fara de care nu mai poti dormi.

Pana acum am folosit de cateva ori aceste pastile de somn si pot s ava zic ca rezultatele nu au intarziat sa apara, dar in continuare ma gandesc la sanatatea mea si am de gand sa o las mai moale cu folosirea acestor somnifere. Cred totusi ca exita multe metode de a dormi cat mai bine, un exemplu ar fi ceaiurile sau o masa copioasa chiar daca ora este foarte tarzie.

Spre binele vostru incercati sa folositi cat mai putin aceste somnifere. Voi de cate ori ati folosit aceste pastile de adormit? Ce tip de somnifere folositi ?