Sanii din plastic pentru copii

Luna decembrie si-a facut simtita prezenta cu primii fulgi de nea in fiecare colt al tarii, fapt pentru care trebuie sa ne pregatim din timp pentru momentul in care stratul de zapada va fi numai bun de tras cu sania.

Copiii, sunt primii care se bucura de venirea iernii, deoarece se pot juca cu zapada, pot face oameni de zapada, bulgari si sa se de-a cu sania. Acest lucru trebuie sa va alarmeze si sa mergeti la shopping pentru a achizitiona o sanie din plastic pentru copii performanta, care sa le ofere siguranta si sa ii fereasca de frig.

Daca pe vremea noastra, noi nu aveam decat sanii din lemn si fier, care aveau o simpla ata de care sa o tragem, acum tehnologia a avansat foarte mult.

In magazinele de specialitate din Romania, aveti la dispozitie modele de sanii din plastic pentru copii multi functionale, care pot fi folosite de la varsta de 3-4 luni pana cand acestia vor fi mari. In prima faza aceasta sanie are si un sac din material protector care ii ofera celui mic temperatura necesara, spatar si centuri de siguranta. O astfel de sanie costa in jur de 300 RON.

sanii din plastic pentru copii

Un alt model de sanie din plastic pentru copii de ultima generatie, este sania snow blade, care arata ca un snowmobil, are volan de directie pentru o precizie si siguranta mult mai mare, dar si centuri de siguranta. Pretul unei sanii din plastic cu volan de directie costa intre 400 – 600 RON.

Parintii care nu vor sa cheltuie o avere pentru o sanie din plastic pentru copii, pot cumpara o sanie simpla care costa intre 20 – 150 RON.