Romanii au Talent Online – Sezonul 2 PROTV

Romanii au talent onlineRomanii au Talent Online – Sezonul 2  PROTV

Iata da cei de la ProTV se pregatesc sa dea startul acestei emisiuni cu atractie foarte mare la spectatori, singura problema ar fi ca in acest moment exista si X Factor la Antena 1 asadar nu cred ca ar fi indicat ca aceste 2 emisiuni sa fie in aceasi zi.

De obicei Romanii au talenti online se desfasura in fiecare joi incepand cu orele 20.00, dar de aceasta data cei de la ProTV au ales un alt orar, mai precis marti de la orele 20.

Romanii au talent este unul din show-urile la care romanul obisnuieste sa se uite, eu sincer nu cred ca o sa ma mai uit la Romanii au talent online – sezonul 2 deoarece in primul sezon castigatorul a fost ales pur si simplu in mod intamplator.

De aceea sper ca “rivalul” la Romanii au Talent sa fie cu o clasa peste si sa ne arate ca in Romania avem cu adevarat valori ce merita promovate in toata lumea nu doar in Romania.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Romanii au talent Online – Sezonul 2 ? Credeti ca o sa se ridice la asteptarile primei emisiuni sau va fi doar o copie  si atat a vechii emisiuni ?

In cazul in care va numarati printre cei care urmaresc emisiunea Romanii au talent Online – Sezonul 2 va rugam sa apasati pe butonul like sau +1 pentru a trimite acest articol tuturor prietenilor din retelele de socializare, iar daca doriti sa primiti pe mail cele mai noi articole de pe site-ul nostru te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.