Romania – Franta ONLINE VIDEO

Romania – Franta ONLINE VIDEO – 6 septembrie 2011

Dupa cum bine stiti astazi este marele meci. Echipa nationala a Romaniei intampina echipa nationala a Frantei in meciul pentru calificarea la europene. Dupa cum bine stiti meciul va fi disputat pe noul stadion National Arena. La acest meci sunt asteptati circa 50.000 de suportei ai echipei nationale a Romaniei.

Printre cei 50.000 de suporteri care au venit sa vada Romania – Franta ONLINE se numara si marii jucatori precum Giga Hagi, Giga Popescu, Dan Petrescu dar si altii care au fost premiati de catre FIFA pentru atingerea numarului 100 in meciurile disputate cu echipa nationala.

Romania – Franta online este meciul mult asteptat de catre romani, acesta va putea fi vizionat si online pe TVR 1 incepand cu ora 21.30 la ora locala a Romaniei.

Cat despre lotul echipei nationale trebuie sa va spun ca marii absenti precum Adrian Mutu, Gabriel Tamas dar si Gabi Torje care a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene in meciul cu Luxemburg.

Cat despre lotul echipei franceze este de reamintit ca acestia au pregatit cel mai bun lot pentru meciul Romania – Franta Online, asadar o sa avem parte de un meci pe masura, un fotbal de calitate cu jucatori foarte buni.

Chiar daca echipa franceza au intampinat probleme in ultima perioada iata ca ei acum sunt din nou considerati “Sperietorii Europei” dupa echipa Spaniei.

Noi va recomandam sa vedeti meciul dintre Romania – Franta Online pe TVR 1 si sa strigati cu totii HAI ROMANIA !