Robotzi Sezonul 2 Episodul 2 – S02.Ep2 Licurici

robotzi sezonul 2Robotzi Sezonul 2 Episodul 2 – S02.Ep2 Licurici

Tin sa imi cer scuze ca nu am postat acest nou episod putin mai devreme, dar dupa cum bine stiti niciodata nu e prea tarziu. Am vazut o luminica ( dar ce este aici ) .. o fi chiar un licurici.

Eu nu l-am vazut dar daca ma chinui poate o sa il gasesc pe la vreun magazin chinezesc, am si plecat sa il cumpar. BONUS cine trimite cel mai frumos comentariu primeste un licurici cadou !!

ROBOTZI SEZONUL 2 EPISODUL 1 – ONOMASTICA

Acum nu cred ca ar fi indicat sa stau sa va prezint tot episodul deoarece as strica tot farmecul. Urmarestel chiar aici, iar daca doresti sa vezi alte episoade din robotzi sezonul 2 te rugams a faci un click pe link-ul precedent.

Nu pleca.. urmareste ceea ce sunt sigur ca iti place ! Noul episod din Robotzi Sezonul 2 Episodul 2 ” Licurici “, ceea ce cred ca ii inspira cel mai mult pe producatorii acestor secvente este natura, de aceea va invitam sa vedeti noul episod din Robotzi.

Robotzi Sezonul 2 Episodul 2 – S02.Ep2 Licurici

Acum ca ati urmarit acest episod din Robotzi sezonul 2 as dori sa va intreb in ce ipostaze doriti sa ii vedeti pe cei 2 robotzi ?! Sincer ceva cu BOC sau cu Basescu sau poate Moni si cu Irinel ar fi ceva minunat :))

O sa vedem cum reusim sa luam legatura cu cei de la Creativemonkeyz si poate idea noastra sa fie cu adevarat una magica ! Pana la urmatorul episod multa bafta la toti mediocrii ..