Rihanna ft. Calvin Harris – We found love (videoclip oficial)

Vedeta internationala Rihanna, a lansat ieri videoclipul mult asteptat al melodiei ” We found Love “. Este un videoclip ce iese din tipar, fiind o premiera pentru artista, marturisind urmatoarele :  ” Nu am mai facut un videoclip ca acesta înainte. Este probabil cel mai profund clip pe care l-am facut vreodata. Totul vorbeste despre dragoste si iubire si putem spune ca este ca un drog… Sentimentul de iubire este minunat si periculos in acelasi timp. Despre asta este vorba in acest videoclip. ”

Melodia face parte din noul sau album ” Talk That Talk “, care va fi scos luna viitoare. Videoclipul este regizat de Melina Matsoukas,  avand ca tema-iubirea este ca un drog. Astfel, in acest videoclip este redata viata de cuplu, cu intamplarile bune si rele.  Sunt si cativa oameni care sunt impotriva acestuia deoarece videoclipul combina petrecerile cu drogurile, precum o fac multi tineri din zilele de astazi.

Videoclipul a fost filmat in Marea Britanie, Belfast, in cele 3 zile pe care artista le-a avut libere din turneul european LOUD Tour pe care aceasta il desfasoara in acest an. Acest clip este inspirat din realitate si reda modul in care traiesc unii tineri. Astfel, ne invata cum sa ne ferim de aceste lucruri rele si sa ne fie ca o  invatatura.

Melodia produsa de Calvin Harris are parte de un feedback imens, intrand in top 10 in Billboard Hot 100. In Marea Britanie a avut loc o premiera, RiRi fiind singura femeie care a intrat in topurile britanice de 6 ori in 5 ani.

In opinia mea, acest videoclip este o capodopera a regizorului Melina Matsoukas, care a avut inspiratia sa redea cat mai bine o poveste de viata, dandu-ne totodata si o lectie de morala adeverata.

 

Auditie placuta !