Rezultate Loto 6 din 49, joi 1 septembrie – Numerele castigatoare la Loto 6/49, Loto 5/40, Noroc si Joker din 01.09.2011

Rezultate Loto 6 din 49, joi 1 septembrie – Numerele castigatoare la Loto 6/49, Loto 5/40, Noroc si Joker din 01.09.2011

Stiu ca multi dintre voi viseaza ca castige marele premiu, de aceea iata ca am pregatit  aceasta pagina care sa va arate cine si ce a castigat. La loto putem spune ca toti au o sansa care merita jucata, nu se stie niciodata cand puteti castiga la Loto. Spre deosebire de alte jocuri de noroc la Loto poti castiga daca ai un singur bilet chiar marele premiu.

Dupa extragere rezultatele loto vor fi afisate pe site-ul nostru, iar tu poti verifica daca ai castigat marele premiu sau nu. Nu ai nevoie de cont pentru a vendea care sunt rezultatele castigatoare la loto de duminica 1 septembrie.

Am verificat care sunt pana acum castigurile si din cate am observat in aceasta joi premiul cel mare este in jur de 4 milioane de euro. Un premiu destul de mare zic eu care cu siguranta asteapta sa fie castigat de unul dintre voi.

Vezi rezultatele LOTO – CLICK AICI

Eu trebuie sa recunosc ca nu sunt un impatimit al acestor jocuri, dar cand vine vorba de asemenea sume cred ca nu este de neglijat sa cumperi macar 1 bilet. Dupa cum bine stiti multi castigatori la loto au devenim oameni foarte importanti in Romania dupa ce au jucat si au castigat marele premiu.

Va uram bafta, iar pana la urmatoarea extragere numai bine.