Real Madrid – Betis online LIVE

Real Madrid – Betis online LIVE pe 15 octombrie

Real Madrid intalneste pe propriul teren vizita celor de la Betis Sevilla de la ora 19:00 ora romaniei intr-un meci transmis in direct de Digisport dar si Online LIVE pe www.vena.ro , intr-o partida contand pentru etapa a 7a a campionatului Spaniei, Primera Division.

Daca va vine sa credeti sau nu diferenta de puncte dupa 6 etape dintre cele doua echipe este doar de un punct ! Real avand un start nu chiar la asteptarile asteptate de fani “reusind contra performanta” sa nu dea gol doua deplasari la rand  desi are un golaveraj incredibil de 20-5,adica o medie de 3,3 goluri pe meci! De cealalta parte Betis este o nou-promovata in acest sezon si are 12 puncte(locul7) spre deliciul fanilor sai.

Real Madrid trebuie sa invinga,trebuie sa faca spectacol asta vor fanii una dintre celor mai iubite echipe din lume ce are jucatori de super clasa care evolueaza si la echipele nationale: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Ricardo Kaka.

Deasemenea ne bucuram foarte mult de revenirile in lot a lui Kaka si Higuain care au venit dupa o perioada mai lunga de indisponibilitate sau lipsa de forma.

La casele de pariuri cotele releva si diferenta de valoarea a celor doua echipe: cota de 1,15 la victorie pentru galactici, 7.75 si 17 la un egal sau o victorie a oaspetilor,ceea ce e de necrezut.Pronosticul meu pentru acest meci este over 3,5 goluri.

Urmareste Real Madrid – Betis online LIVE pe www.vena.ro de la ora 19:00 !