Rapid – Mypa online LIVE

Rapid – Mypa online LIVE

Primul meci al echipelor romanesti in competitiile europene incepe joi seara de la ora 20:30, in turul doi al preliminariilor Europa League cu meciul Rapid  – Mypa online live si pe internet.

Alb-visinii au fost capi de serie si au intalnit un adversar modest, Mypa este o veche cunostinta a romanilor in competitiile europene, acum 2 ani Timisoara jucau cu acestia si au fost foarte aproape de eliminare, dupa ce Mypa conducea la pauza pe Dan Paltimisanu cu 3-0, insa baietii nostri s-au motivat si au egalat, iar prin rezultatul din tur au mers mai departe unde au intalnit Man.City.

Click AICI pentru Rapid – Mypa LIVE

Cote pentru Rapid – Mypa online:

Binenteles Rapidul este favorita, cota la castig este de 1.35 la agentia de pariuri CasaPariurilor. Daca Mypa inscrie, cota este de 1.70 conform agentiei de pariuri 1x2betcafearena.ro( sa nu uitam totusi ca la Timisoara au marcat 3 goluri). Cota la egal este de 4.30, iar finlandezii 7.25 la castig.

Foto: pentrurapid.files.wordpress.com

“MyPa e o echipă nordică bine aşezată, agresivă, ordonată, care ştie să se motiveze, cu jucători care ştiu să facă diferenţa”, a fost declaratia lui Ioan Ovidiu Sabau acum o zi, la o conferinta de presa (GSP.ro).