Rai da Buni cu Mihai Morar LIVE pe Antena 2 ONLINE

Rai da Buni cu Mihai Morar LIVE pe Antena 2 ONLINE

Nu cred ca am destule cuvinte sa pot lauda aceasta emisiune, am inceput sa o urmaresc din ce in ce mai des si parca nu ma mai satur. Sa fie oare doar din pricina faptului ca cei 2 sunt cei mai buni de la Radio Zu, sau poate doar din simplul fapt ca e o emisiune de succes.

Hmm .. daca o sa cititi tot articolul o sa va dati seama de ce indragesc aceasta emisiune. Pentru inceput vreau sa atrag atentia asupra faptului ca multi dintre invitatii lui Mihai Morar sunt persoane respectabile, dar totusi ama vut parte si de emisiuni in care a avut drept inivtat pe Roxy Manelista si partenerul sau.,

Sa fi fost oare o miscare de rating, deoarece banuiesc ca majoritatea telespectatorilor s-au amuzat copios. Acum o sa va dau un mic indiciu in legatura cu faptul ca aceasta emisiune imi place. O fi galbenul o culoare frumoasa dar cred ca blondul e si mai frumos, eh si cand mai sunt si 3 atunci chiar ca nu poti zice nu.

Emisiunea poate fi urmarita incepand cu orele 17.30 in direct pe Antena 2 Online. In cazul in care te numeri printre fanii acestei emisiuni sau al lui Mihai Morar te rugam sa apesi pe butonul like sau +1, iar daca doresti sa primesti mai multe informatii despre aceasta emisiune te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.

CITESTE SI : ZU KIDS ON THE BLOCK – TUBORG PARTY MANAGER CU INVITATII VIP