Poze si imagini de Craciun

Poze frumoase de Craciun si Anul Nou – Imagini pentru avatar cu sarbatori de iarna

In data de 24 decembrie a acestui an, sarbatorim Craciunul. Unul dintre cele mai importante simboluri ale Craciunului este reprezentat de bradul de Craciun. Impodobirea bradului din punct de vedere istorie isi are originea din Evul Mediu la saxoni si celti iar mai apoi la germani. Obiceiul legat de impodobirea bradului s-a extins mai apoi in toata Europa iar in zilele noastre a devenit ceva de nelipsit. Este un obicei aparte , ce reda magia Craciunului si frumusetea sarbatorii de iarna ca intr-o poveste de basm. Alaturi de parintii lor, copii ii ajuta la impodobirea bradului traind acest moment foarte intens, deoarece cadourile pe care le va primi de la Mos Craciun vor fi puse sub acest bradut.

Deoarece suntem din ce in ce mai aproape de aceasta sarbatoare, va vom arata cateva poze specifice acestei sarbatori, cu brazi impodobiti frumosi, cadouri, Mos Craciun. Sunt la foarte mare cautare si ne umple inima cu magia acestor sarbatori ce vor urma in preajma Anului Nou.

Daca iti plac animalele, cateii sau personajele din desenele animate ai oportunitatea de a folosi aceste imagini cu ele, in varianta sarbatorilor de iarna. La noi gasiti cele mai frumoasa imagini pentru Craciun si de Anul Nou care speram ca o sa va placa pe care le puteti folosi atat ca imagini de fundal pentru desktop-ul dumneavostra, cat si pentru avatarele voastre.