Poze si imagini cu Andreea Balan

Imagini noi si poze cu Andreea Balan – Galerie FOTO

Andreea Balan este o cantareata a muzicii pop din Romania, ce a devenit celebra datorita implicarii sale in formatia Andre. La varsta de 12 ani a devenit faimoasa ca membra a acestei formatii, care este cea mai de succes trupa de fete din istoria Romaniei.

Formatia Andre a fost premiat cu multe premii pentru cele 1,500.000 de albume vandute in numai 3 ani. Dupa destramarea duetului, ea si-a lansat cariera solo, compunand si cantand multe melodii ce au devenit hit-uri. Pe langa faptul ca este cantareata, este de asemenea si dansatoare si actrita. Din 2002, cand s-a lansat single, a scos pe piata nu mai putin de 5 albime si a filmat 14 videoclipuri pentru piesele sale mai de succes.

A participat la campionatul mondial de dans in Mexic unde a castigat locul al II-lea, iar un an mai taziu, a participat la cea mai in voga emisiune de dans din Romania ” Dansez pentru tine “.

Poze noi cu Andreea Balan

Foto: 2.bp.blogspot.com

Primul album solo din cariera ei s-a lansat in anul 1996, avand numele de ” Ametit de fum ” . Doi ani mai tarziu, ea obtine trofeul ” Mica printesa ” la festivalul internationat ” Micul Print “. Tot in aceleasi an, ea participa la preselectiile pentru Gala Eurovision, insa nu este acceptata deoarece avea inca o varsta frageda.

In iunie 2002, dupa destramarea formatiei Andre si lansarea sa pe cariera solo, lanseaza albumul ” Te joci cu mine “. A fost produs de catre casa de discuri Cat Music, cu care are contract si in prezent si distribuit de catre Media Services.

Imagini cu Andreea Balan – Galerie Foto

Foto: divercitycafe.ro

Ceea ce o reprezinta pe dansa, gasim pe pagina ei de facebook in randurile urmatoare : ” Imi place sa distrez lumea, traiesc pentru a fi cineva care distreaza lumea. Sunt cea mai fericita cand sunt pe scena, aceea fiind lumea mea magica unde imi pot spune povestea mea, povestea despre imbinarea muzicii si a dansului care impreuna te fac fericit. “