Povesti pentru copii – Audio & Video

Povesti pentru copii – Audio & Video

Iata ca a venit si ziua in care sa zic ca am nevoie de povesti pentru copii. Nepotii cu care am fost obligat sa stau astazi nu sunt deloc prea cuminti de aceea am avut nevoie de multe idei pentru a reusi sa ii stapanesc.

Una din cele mai bune metode a fost sa le spun povesti pentru copii, la inceput acestea au fost inventate pe moment dupa care am incercat sa citesc cateva povesti pentru copii dintr-o carte, iar la sfarsitul zilei am ales povestile pentru copii in format video si audio. Pot zice ca aceste povesti pentru copii au un real succes atunci cand le folosesti. Acum nu stiu daca acest lucru a fost o pura intamplare sau chiar merge cu orice copil

Spre deosebire de ceilalti prieteni ai mei, eu sunt singurul care iubeste copiii cu adevart. De aceea am ales ca atunci cand am un copil sau mai multi prin preajma sa le zic cat mai multe povesti pentru copii ca sa nu se plictiseasca. Iata ca am pregatit cateva povesti pentru copii pe care va invit sa le ascultati.

Alba ca zapada – Poveste Audio

Sa speram ca aceasta poveste a fost foarte frumos prezentata. Daca doresti o poveste anume chiar aici pe site, atunci te rugam sa ne lasi un comentariu cu povestea pe care doresti sa o asculti si noi o sa publicam articolul.