Pandurii – Steaua online LIVE

Pandurii – Steaua online LIVE 31 martie 2012

Sambata seara de la ora 21:30, Pandurii – Steaua LIVE poate fi urmarit si pe internet, este cel mai important meci al zilei, dar nu si cel mai interesant al etapei deoarece avem si un Rapid – Dinamo sau Vaslui-CFR. Este ocazia perfecta al elevilor lui Mihai Stoichita sa se apropie de podium dupa un egal cu Gazul acasa si o ingrangere la Tg. Mures.

Petre Grigoras va miza ca deobicei pe un sistem 4-4-3, un sistem foarte spectaculos si eficient, 23 de goluri au marcat pe propriul teren baietii sai. Pandurii se afla pe locul 7 in clasament, la 7 puncte de Steaua Bucuresti care sunt pe locul 4.

Cote pentru Pandurii – Steaua online:

Steaua pare sa aiba un mic avantaj la pariuri, 2.45 fata de Pandurii Tg. Jiu care au cota de 2.80 la un eventual castig. Egalul este cotat cu 3.15 si dupa parerea mea ar fi cel mai bun pronostic, deoarece Steaua a strans 15 puncte in 11 deplasari in acest sezon.

Foto: sportro.net

Echipe probabile pentru Pandurii – Steaua online:

Pandurii: Mingote – Unguruşan, O.Viera, I.C.Rada, C.Cristea – Nistor, Pintilii, Voiculeţ – Al.Maxim, Ibeh, Batin; Antrenor: Petre Grigoraş;

Steaua: Tătăruşanu – Geraldo Alves, Chiricheş, V.Iliev, V.Lupu (Pârvulescu) – Chipciu, T.Bălan, Bourceanu, Cr.Tănase – Rusescu, M.Costea; Antrenor: Mihai Stoichiţa

Surprinzator, in cursul acestei saptamani Cardoso a fost trimis la echipa a doua deoarece nu a fost deacord cu nefolosirea lui la meciul cu Mioveni. La Steaua se remarca absentele: Prepelita, Dananae, Martinovici, Latovlevici.