Noul Maserati SUV Kubang – ProMotor Imagini Frankfurt – Top Gear

Noul Maserati SUV Kubang – ProMotor Imagini Frankfurt – Top Gear

O noua surpriza a fost prezentata la Frankfurt, dupa cum bine stiti toate modelele de Maserati au fost pana acum masini cat mai joase, masini de viteza dar si masini pentru curse sau de un lux desavarsit.

Spre mirarea mea si a multor altora cei de la Maserati au pregatit un nou model : Maserati SUV. Stiu ca este foarte greu sa credeti acest lucru dar va rog sa va linistiti, nu este nici o gluma proasta.

Sa speram ca aceasta masina va aparea in Romania cat de curand, as fi tare curios sa o vad pe strada ( macar atat ) deoarece sigur nu o sa imi pot permite vreodata sa am o asa masina, un Maserati SUV Kubang.

Pentru amatorii de senzatii tari va garantez ca aceasta masina poate fi condusa pana la extrem, pe orice teren abrupt si plin de denivelari acest maserati SUV Kubang va face fata cu brio.

Deocamtada informatiile despre masina Maserati SUV Kubamg in legatura cu pretul, cat consuma la 100 de km si care sunt toate dotarile de care dispune nu au fost inca afisate, dar va promitem ca o sa va tinem la curent cu toate aceste informatii despre Maserati SUV Kubang.

Acestea sunt primele imagini si poze cu noul Maserati SUV Kubang, in curand o sa aveti parte de o galerie foto dar si test drive si asa mai departe. Daca va place aceasta masina va rugam sa apasati pe butonul like si +1.