Noile telefoane mobile in oferta ?

De mult timp asteptam aceasta perioada a anului, atunci cand magazinele scot la promotie cele mai atractive gadgeturi precum telefoane mobile, tablete dar si alte produse. Telefoanele mobile sunt la mare cautare in aceasta toamna, un studiu realizat de cei de la Mediafax demonstreaza ca romanul isi schimba telefonul mobil cel putin odata la 2 ani, iar varsta minima de la care o persoana dispune de un telefon mobil este tot mai mica, in momentul actual 12 ani dar pe viitor se preconizeaza si varsta de pana la 8 – 10 ani.

Ce ne face sa apelam la serviciile acestor gadget-uri ? In primul rand moda si in al doilea rand facilitatile aduse de un smartphone. Pentru inceput o sa va prezentam un nou gadget ce a iesit din tiparele vanzatorilor si oamenilor de statistica deoarece vanzarile au fost cu adevarat mult prea mari.

iPhone 4s este un gadget realizat in acest an disponibil pe piata de circa 8 luni. Pentru a intelege eficienta unui astfel de telefon mobil  trebuie sa cunoastem care sunt cu adevarat caracteristicile sale.

Pentru inceput o sa discutam despre camera foto, aceasta este de 8 MP si poate realiza fotografii in orice incapere indiferent de luminozitate.  Multumita focalizatorului pentru fata dar si optiunii red eye correction ai posibilitatea de a realiza fotografii de inalta calitate in orice moment al zilei. Memoria de 16, 32 si 64 de GB iti permit sa ai suficient spatiu pentru a putea capta oricate momente doresti.  Multumita aplicatiilor gen Facebook, Google+ dar si altele ai ocazia sa uploadezi aceste imagini direct pe retelele de socializare utilizate in mod repetat la un interval scurt de timp.

Multumita acestor gadgeturi accesul la internet nu mai este o problema, dispozitivele wireless cu care sunt dotate dar si posibilitatea de a efectua conexiuni 3G chair si 4G in anumite tari au devenit o normalitate. Scrii orice email doresti, citesti presa, te poti informa de vremea de afara sau chiar de problemele din trafic in timp real.

Acestea sunt cateva din cele mai importante detalii ce ar trebui sa va convinga sa luati in considerare tot ce tine de oferte telefoane mobile.  Totusi, iata cateva sfaturi ce ar putea sa te ajute sa alegi un nou telefon mobil :

  • Nu cumpara aceste telefoane de ultima generatie de la hoti, sunt dotate cu sisteme de detectare atunci cand se efectueaza prima conexiune la internet, deci depistarea este  mai mult ca sigura;
  • In cazul in care achizitionezi acest produs de la magazin asigurate ca ai o garantie de cel putin 12 luni;
  • Nu achizitiona produsul abia iesit pe piata, astepta cel putin 2 luni pentru a putea citi pareri si opinii despre acest produs;
  • Nu cauta informatii pe siteurile ce promoveaza doar 1 singur produs, cauta cele ce fac comparatie intre 2 sau mai multe produse;
  • Alege produsele din magazinele offline, chiar daca in majoritatea magazinelor online poti gasi preturi mult mai avantajoase;
  • Nu uita sa pastrezi bonul fiscal, pentru a nu pierde garantia.

Acestea fiind spuse iti recomandam site-ul telefoane.mobi pentru a afla toate detaliile despre ultimele aparitii in materie de produse electronice. Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, de aceea trebuie sa te documentezi zilnic pentru a putea fi in pas cu ultimele schimbari in materie de tehnologie si evolutie electronica.