Monica Columbeanu are iubit chinez – Poze 2011

Monica Columeabnu are un iubit chinez , hah am aflat cam acum un minut. Asa de tare incat nu pot sa ma opresc din ras, cum oare a fost de vazult ca prima data a fost “maritata cu tat’su” asa cum zicea Momania, acel tip de la mare ce zicea ” Femeile sunt o gaura de covrig, sa-i chis in freza”.

Bine acum ca ati aflat despre aceasta noua bomba, sa mai discutam putin despre noul iubit al Monicai Gabor sau pardon ex-Columbeanu. Mai nou e la moda sa folosesti cu “ex”  , cum zic unii mai fashion.

Ei bine fiecare poate face ce vrea. Daca pana acum Monica Columbeanu a fost plina de dragoste pentru domnul Iri iata ca acum placerile ei s-au schimbat. A lasat un roman bogat pentru un chinez si mai bogat, destul de funny nu ? Eu bine …  iaca fas, oricum nu o sa castig niciodata nimic pe seama acestor femei usoare.

Primele poze au si aparut pe internet cu Monica Columeanu si cu chinezul ei. O fi ea o fata frumoasa si inalta dar se pare ca iubeste barbatii pitici, ok… asta este treaba ei dar ma gandesc cat de pitic trebuie sa fii si cati bani trebuie sa ai pentru a avea o iubita precum Monica Columeanu.

Primele poze cu Monica Columbeanu si iubitul ei chinez.