Modele de brazi impodobiti de Craciun

Luna decembrie vine cu sarbatorirea Craciunului unde la fereastra fiecarei casa este de nelipsit stralucirea globurilor, a betelii si a instalatiilor din brad care face o combinatie foarte frumoasa ce minuneaza orice trecator. Impodobirea bradului este o traditie de peste 500 de ani iar alaturi de Mos Craciun, a devenit una dintre cele mai reprezentative traditii din perioada Craciunului.

Una dintre cele mai frumoase si placute din perioada sarbatorilor de Craciun este impodobirea bradului. Este un moment de unitate, un moment in care toti membrii familiei ajuta fiecare cu ceva la acest proces de impodobire a bradului cu : globuri, ghirlande, beculete, instalatii etc. Odata impodobit, bradul reda o stare de magie in casa, dar aceasta stare este amplificata de ascultarea colindelor in jurul bradului.  Copii sunt nerabdatori pentre venirea Mosului Craciun, iar parintii bucurosi si satisfacuti ca isi vad proprii lor prunci fericiti.

Pentru Craciunul de anul acesta sunt la moda decoratiunile in culori cat mai calde si apropiate ca simbolism de Craciun : albul care defineste puritatea fulgilor de zapada alaturi de culorile clasice folosite cele mai des de craciun rosul si verdele.

Brazii traditionali pot fi ornamentati clasic : beteala, globuri colorate, instalatie cu diferite luminite si varful clasic. Insa pentru cei pasionati, isi pot crea propriile lor decoratiuni pentru a impodobi bradul dupa bunul plac.

Sfaturi pentru cei ce au copii mici si vor sa asigure protectia acestora

Varfurile ascutite ale ramurilor pana unde ajung cei mici le puteti imbraca in hartie poleita sau beteala. Ornamentele si decoratiunile sa fie agatate cat mai sus si fixate bine, astfel incat cei mici sa nu ajunga la ele sa le sparga sau sa le inghita. Pentru evitarea spargerilor globurilor de sticla, ele pot fi inlocuite cu globuri de plastic.