Mesaje si SMS de regret si parere de rau

Mesaje prin care puteti incerca sa obtineti impacarea de la persoana iubita – Mesaje prin care puteti cere iertare persoanei iubite

Cauti Mesaje si SMS de regret si parere de rau ?

Daca doriti sa va exprimati sentimentul de regret fata de o persoana draga voua, acum este momentul, deoarece venim in ajutorul tau. Daca nu ai idee despre cum sa-ti transpui gandurile in cuvinte, v-am pregatit o lista cu mesaje si sms de regret si parere de rau. Acestea pot fi folosite pentru a va cere iertare si a va exprima regretul fata de persoana iubita,prieteni,colegi,parinti sau oricine altcine sau daca aveti nostalgii si simtiti sa va cereti scuze pentru ceva ce ati facut, aceste mesaje si sms de regret si parere de rau sunt numai bune !

Mesaje si SMS de regret si parere de rau

– Ma doare lipsa ta, ma doare si nu e bine, acum sunt in agonie si traiesc doar din amintirile cu tine.

– Nu stii cat te iubesc
Si imi doresc
Mereu sa-ti cant iubirea…
As ocoli pamantul intreg
Doar sa-ti vad privirea…
As trece munti, as trece mari
Daca as sti ca ele duc la tine…
Eu te iubesc
Si imi doresc
Mereu sa-mi cant iubirea…
As ocoli pamantul intreg
Doar sa-ti vad privirea…
As trece munti, as trece mari
Daca as sti ca ele duc la tine…

– Despartirea de tine ar fi o pedeapsa mai grea decat moartea pentru greseala mea, dar pentru ceea ce a simtit inima ta – o merit. Tie timpul iti va vindeca ranile si iti va sterge incet povara acestei amintiri insa mie timpul imi va infecta ranile.

– Sunt calator fara permis prin lumea ta, cobor din cand in cand, intre doua apusuri infinit de albastre. Ma asez pret de o clipa la marginea zdrentuita a altei nopti departe de tine (si nimeni nu va sti / ca seara, sufletul meu, / ca tarmul care se modeleaza din mare, / ia forma uitata a trupului tau).

–  Acum realizez ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si eram toata o veselie… Lasa-ma sa intru din nou in viata ta…

– Printre lacrimi si durere incerc sa-ti mai alin din suparare, ti-am gresit foarte mult si acum iti cer iertare.

– Nu-i niciodata prea tarziu

O poarta sa deschizi iubirii,

Si langa cine-ti este drag

Sa mergi pe drumul fericirii…

Te rog, iarta-ma !!!
– N-am dormit toata noaptea, ma plimb pe strazi disperat, am inima cat un purice… nu stiu daca m-ai iertat.

– Nu ma goni nicicand, iubirea mea!/Nu-mi smulge inima din mine!/De-as fi acolo sus o stea/As lumina doar pentru tine/Si as visa mereu asa:/Sa-ntampini tu lumina mea!

– Mi-a fost prea frica sa spun ce simt, mi-a fost prea greu sa-ti arat ca te iubesc… acum e prea tarziu… nu mai am cum, nu mai am cui… daca ai putea sa ma ierti…

– Chiar daca am gresit, imi este greu sa recunosc dar o voi face pentru ca te iubesc si vreau sa ne fie bine. Iarta-ma!

– Daca vrei sa traiesti o clipa, razbuna-te !

Daca vrei sa traiesti o viata… iarta !

– Ce-ar fi sa uitam tot ce s-a intamplat si sa o luam de la capat?! Promit ca nu mai fac daca promiti ca o sa iti treaca supararea de indata ce o sa deschizi felicitarea!

– Am adunat in suflet soapta vantului, pulberea stelelor, valul marii, fosnetul copacilor, picurul ploii si le-am transformat intr-un singur cuvant: iarta-ma !

– Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Te-am suparat, stiu… regret si sunt dispus sa repar totul.. sunt dispus sa ma schimb!

– Am gresit… recunosc si imi pare rau. Te rog mult sa ma ierti… esti totul pentru mine si nu pot suporta gandul ca esti suparata.

– Nu te mai purta asa cu mine. Te iubesc si profiti de acest lucru? Am gresit, ai gresit… suntem oameni, gresim, dar trebuie sa si iertam totodata… fara tine am incercat sa incep o viata noua, dar nu a mers… asta este… te iubesc si tot ce imi doresc este ca totul sa revina la normal…

– Promit ca de maine am sa fiu altul, am sa fiu asa cum vrei tu sa fiu, dar, mai intai. Te rog IARTA-MA!

Ce Mesaje si SMS de regret si parere de rau ati primit? Care a fost cel mai frumos Mesaj si SMS de regret si parere de rau?