Mesaje si SMS de despartire dureroase

Cauti Mesaje si SMS de despartire dureroase ?

Daca ai de gand sa te desparti de persoana iubita si nu stii in ce mod s-o faci, sau nu stii cum sa te exprimi fata de dansa, noi venim in ajutorul vostru cu mesaje si sms de despartire dureroase. Sau poate partenerul de viata v-a cerut acest lucru si el a incheiat aceasta relatie, va rugam sa lasati mesaje si sms de despartire dureroase la sectiune ” Comentarii ” . Aproape toti am trecut prin aceste momente dificile, toti am trecut prin supararile si starile care le-am avut dupa o despartire. Sa nu credeti ca daca sunteti de mult timp impreuna, despartirea dintre voi se va face pe cale amiabila. Este imposibil sa se termine asa si sa ramaneti prieteni. E foarte greu acest lucru de realizat.

Top Mesaje si SMS de despartire dureroase

Nici o floare nu e prea frumoasă ca să nu fie ruptă pentru tine, dar oare o inimă nu este prea specială ca să fie zdrobită pentru plăcerea ta?

Nu plânge că s-a terminat, ci zâmbeşte că s-a întâmplat!

Poate inima ta e un pom din care frunzele iubirii se pot ofilii şi trebuie să cadă din când în când, dar inima mea nu e aşa, inima mea … e o frunză.

Îţi zic adio printre lacrimi şi te las în drum … am suferit prea mult ca să te iert şi acum.

Cred în iubire, în tine nu cred – acesta e mesajul meu de despărţire.

Şi deziluziile îşi au rostul lor în viaţă, te trezesc din vis!

Ai fost, şi ai rămas doar o amintire … dar viaţă trece şi voi lupta să merg inainte … voi lupta precum trestia luptă impotiva vântului.

În ochii mei plânşi nimic nu are preţ acum, vreau să ne despărţim şi să ne vedem de drum.

Păstrează această amintire a timpului care mai târziu îţi va oferi clipe de fericire, şi nu uita că în trecutul vieţii tale m-ai cunoscut pe mine.

Poate e grea despărţirea, poate e greu să fii singur, dar e mult mai uşor decât să fiu împreună cu tine.

Când m-am despărţit de tine parcă am renunţat la mâncarea de post. Ai fost ca o zacusca expirata cu capacul inchis prost.

Am fost o proasta, in tine am crezut, adio, nimic nu-i de facut!

Stau seara la fereastra si gandurile-mi zboara la prima intalnire, la prima imbratisare. Imi dau seama pentru a mia oara ca am facut o mare eroare.

Ma uit in telefon la mesajele de la tine, nu-mi vine sa cred cum ti-ai batut joc de mine.

Adio si ramai cu bine, nu mai vreau sa aud de tine.