Vointa Sibiu – Otelul Galati | Brasov – Petrolu | Astra – Gaz Metan

Vointa Sibiu – Otelul Galati ONLINE  | Brasov – Petrolu Online | Astra – Gaz Metan Online

Vointa Sibiul – Otelul Galati ONLINE

Dupa ce am avut parte de un meci spectaculos in Champions League facut de cei de la Otelul Galati iata ca a venit randul sa ii intalneasca pe cei de la Vointa Sibiu. Sa speram ca de aceasta data echipa va fi mult mai pregatit si motivata pentru a aduce cele trei puncte mult dorite.

Uram bafta ambelor echipe si fie ca cel mai bun sa castige.

Brasov – Petrolu Online

Din cauza unor probleme tehnice momentan nu va putem oferi toate informatiile necesare despre acest meci dar va putem garanta ca la casele de pariuri este unul din cele mai jucate meciuri la ora actuala. Daca va intrebati de ce … raspunsul este destul de usor, deoarece valoarea ambelor echipe este cam la acelasi nivel iar un meci incins aduce cote mai bune si un meci mai palpitant.

Astra – Gaz Metan Online

O fi oare o intamplare sau pura coincidenta, nu stiu. Important este ca azi sambata se intalnesc 2 echipe ce au pregatit cele mai mari surprize in acest campionat. Primul lucru ce este de remarcat la acest baieti este dorinta de a castiga si de a produce surpriza campionatului. Dupa ce anul trecut Otelul Galati a demonstrat ca se poate iata ca in ziua de azi tot mai multe echipe sunt pregatite de cupele europene si nu numai.

Urmareste Vointa Sibiu – Otelul Galati Online | Brasov – Petrolu live | Astra – Gaz Metan Online. Urmareste live si in direct meciuri etapa 7a -17 septembrie 2011.