Lazio – Roma online LIVE

Lazio – Roma online LIVE pe 16 octombrie

Derbyul acestei etape din Italia este partida dintre Lazio – Roma, meciul cel mai asteptat in capitala, deaceea va invit sa urmariti  online LIVE pe www.vena.ro de la ora 21:45, o partida contand pentru etapa a 7a din Serie A.

Olimpico va fi arhiplin in aceasta seara, cele doua galerii: Curva Nord si Curva Sud pregatind coregrafii de exceptie ca la fiecare confruntare cand acestea s-au intalnit.Atat Roma cat si Lazio au acelasi numar de puncte si se afla pe locurile 7 si 8, iar in cazul unei victorii al uneia dintre ele, ar putea urca foarte mult in clasament mai ales ca diferenta dintre primele 9 locuri este de doar 3 puncte.

Meciul dintre romani si laziali este si o confruntare a internationalilor Lobont si Radu Stefan,dar din pricina accidentarilor sunt slabe sanse sa ii vedem in teren pe unul dintre cei doi

La casele de pariuri cotele sunt echilibrate, ambele avand cota de 2.60 la o victorie, iar daca dumneavoastra pariati pe un egal cota este de 3.10. Pronosticul meu pentru Lazio-Roma: ambele marcheaza.

“Lazio este puternic, are trei atacanţi de calitate, la nivel internaţional, îmi place mentalitatea lor” este declaratia antrenorului roman Luis Enrique. A continuat sa spuna ca derbyul este o confruntare mai speciala si ca orice se poate intampla ,sa pierzi sau sa castigi, depinde de forma de moment si va face tot posibilul ca echipa sa sa castige.