Importanta unei perechi de adidasi de calitate

Incaltamintea este una dintre piesele pe care le purtam, care ne definesc. Ne definesc in ce sens?
Sa luam ca exemplu, o persoana care poarta adidasi. Ce puteti spune la prima vedere despre acea persoana?! Ei bine, nimic mai mult decat faptul ca poarta o pereche de adidasi. Pana aici, nimic dubios, nimic relevant. Totusi, daca ne uitam mai bine si stim la ce ne uitam si ce analizam, lucrurile nu mai stau chiar asa.

O pereche de adidasi, nu poate fi incaltata oricum. Bineinteles, asta nu inseamna ca toata lumea stie acest detaliu. Daca esti un om educat insa, stii sigur care sunt piesele de imbracaminte si accesoriile pe care le vei purta cu acea pereche de adidasi, fara a deranja ochiul critic al cunoscatorilor cu care intri in contact, in viata sociala.

Sa zicem ca un barbat poarta o pereche de adidasi originali sau de firma sau cum se mai spune acum (de parca nu toate ar fi firme). Ai putea spune de exemplu, ca este o persoana cu standarde inalte, ca este o persoana ok sau ca este o persoana fitoasa, avand in vedere adidasii pe care ii poarta in picioare.

Firma nu inseamna neaparat anumite fite sau figuri ci inseamna mai degraba, constiinta lucrului bun, de calitate, a lucrului pe care se merita sa dai ceva mai multi bani dar care intradevar sa merite.Totusi, ceea ce poate ca nu stii este faptul ca poti achizitiona si tu o pereche de adidasi ieftini si in acelasi timp buni.

Fie ca sunt adidasi barbati sau adidasi pentru femei, atat timp cat sunt originali, cool, de firma, smecheri sau eleganti, totul e super ok.