Horoscop Leu 2012

Horoscop Leu 2012 sanatate – Horoscop Leu 2012 dragoste si bani

2012 este un an periculos din punct de vedere medical pentru cei nascuti in zodia Leu. Trebuie sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra si sa va gasiti timp si pentru voi. Este posibil sa fii sprijinul unei persoane foarte apropiate tie, care are o stare de sanatate cu probleme si va trebui sa fiti alaturi de el. Sunteti nemultumiti de felul in care decurg lucrurile din cauta diferitelor obstacole intalnite. Dar daca aveti un moment de respiro si pentru voi, puteti observa ca se intampla lucruri nemaipomenite in jurul vostru si ar trebui sa fii recunoscator pentru asta.

Horoscop Leu 2012 – Dragoste

Anul 2012 pare promitator in ceea ce priveste dragostea pentru voi. Daca esti singur, vei face furori printre persoanele de sex opus si te vei indragosti foarte usor, deoarece esti interesat de aspectul amoros al vietii tale. Nu vei sta nicio clipa singur,vei avea mai tot timpul pe cineva in preajma ta. Inceputul anului este destul de bun, partenerul de viata incercand sa faca orice pentru a te face fericit/fericita. Pe la mijlocul anului,daca nu ti-ai gasit pe cineva, s-ar putea sa te indragostesti pana peste cap. Cert este, ca anul acesta veti schimba partenerii de viata ca pe sosete.

Horoscop Leu 2012 – Sanatate

Intrii in anul 2012 fara nici un fel de grija din punct de vedere al sanatatii. Ai destule resurse de energie pe care le vei folosi rational, pe plan profesional sau in relatia de cuplu. Insa pe parcursul anului. trebuie sa aveti grija de sanatatea dumneavoastra si sa va gasiti timp si pentru voi. Datorita presiunilor si a multor activitati la care veti participa, va veti simti obosit. Nu veti putea adormi usor ceea ce va va enerva pana peste culme.Sunteti foarte sensibili la a va imbolnavi insa va veti trata foarte usor.

Horoscop Leu 2012 – Bani

Anul acesta tindeti sa fiti foarte cheltuitor. Dispuneti de resurse financiare foarte bune, insa nu stiti cum sa le pastrati. Chiar daca castigati bani la locul de munca, va axati mai mult pe jocurile de noroc. Insa nu veti avea noroc sa castigati. Daca veti exagera, va veti invata minte. Ar fi bine sa-ti planuiesti cum si pe ce sa cheltui banii, iar daca te duci la cumparaturi, ar fi bine sa ai o persoana mai chibzuita langa tine.

Acestea au fost informatiile despre Horoscop Leu 2012 sanatate –Horoscop Leu 2012 dragoste si bani, pentru detalii suplimentare lasa adresa ta  de mail + domeniul ce te intereseaza ( ex: bani )  la sectiunea de comentarii si in cel mai scurt timp unul din editorii nostri iti va trimite toate informatiile necesare.