Hormonii de crestere – de unde cumparam?

Multe site-uri, clinici de întretinere si companii care produc suplimente alimentare, precum si personalitati celebre gen Silvester Stalone, sustin ca injectarea cu hormoni de crestere este sigura si nu pot exista efecte secundare ale utilizarii cu hormoni de crestere, umani sintetici. Este descrisa o imagine ispititoare a modului în care astfel de preparate injectabile pot îmbunatasi calitatea vietii. De exemplu, cresc tonusul muscular si puterea, în timp ce cantitatea de grasime corporala este redusa, restaureaza culoarea parului, parul va deveni mai gros si mai sanatos, îmbunatateste starea de spirit si elimina depresia, elimina ridurile si întinde pielea, îmbunatateste tensiunea arteriala, a colonului si a vederii, memoria devine mai buna sporind gradul de claritate mentala si va da mai multa potenta sexuala.

Printre sloganurile publicitare cele mai comune, se spune ca ai posibilitatea sa devii mai înalt. Suna grozav, nu-i asa? Pentru a fi vesnic tânar, vibrant si sportiv foloseste cei mai buni hormoni de crestere oferiti de magazinul online de Steroizi. Cât de mult esti dispus sa platesti pentru a obtine acest rezultat?

steroizi

steroizi

Înainte de a vorbi despre efectele majore ale hormonilor de crestere introdusi în organism, trebuie sa întelegi modul în care acestia au devenit atât de populari. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te întorci în jurul anilor 1900, atunci când o revista medicala, a publicat un studiu cu efectele utilizarii hormonului de crestere la barbatii de peste 60 de ani. Studiul a fost facut pe 21 de persoane cu vârste cuprinse între 61 si 81 de ani, în general sanatosi. Acestia au fost injectati cu hormoni de crestere de trei ori pe saptîmâna si s-a constatat ca tesutul adipos a fost redus iar masa musculara a crescut considerabil si mai mult decât atât s-a constatat o îmbunatatire a nivelului coloanei vertebrale lombare.

Pentru ca hormonul de crestere sa aiba efectul scontat, trebuie sa sii cont de anumite reguli, si anume: sa ai un somn adecvat, deoarece cea mai mare concentratie de hormoni de crestere apare în timpul somnului profund. Numeroase studii au aratat clar ca lipsa de somn sau problemele legate de somn, pot reduce în mod semnificativ secretia hormonului de crestere uman.

Trebuie sa elimini din alimentatie alimentele cu un indice glicemic ridicat, deoarece insulina încetineste productia de hormoni de crestere. Trebuie sa încerci sa reduci grasimea abdominala. Excesul de grasime din jurul abdomenului, reduce capacitatea organismului de a produce hormoni de crestere. Fa exercitii fizice intense, deoarece tipul, durata si nivelul de intensitate al programului de formare, va avea efecte diferite asupra secretiei de hormoni de crestere. Exclude cina târzie, înainte de culcare deoarece poate avea un impact negativ asupra organismului, producând mai multa grasime decât hormoni de crestere. Combinatie de hormoni de crestere cu L-Arginina poate duce la o crestere substantiala în productie de hormoni de crestere. Concluzia este ca un nivel suficient de hormoni de crestere este important pentru organism, aducând o stare de bine si de buna sanatate.