Gugal.Ro

O fi oare gugal.ro unul din cele mai bune motoare de cautare ?! In primul rand pentru cei care nu stiu cum se scrie cuvantul GOOGLE, trebuie sa va aducem la cunostinta ca are 2 de “0” si un “gle” la sfarsit.

Nu am vrut sa par ironic dar poate data viitoare aceasta cautare va fi cea corecta. Am remarcat ca cei mai multi dintre romani, cauta manele, filme online dar si tot felul de prostii precum chestii ce nu o sa le foloseasca niciodata.

Nu vreau sa fiu asa ironic, dar mi se pare mie sau tara noastra se duce la vale !? Eu zi ca da, ascultam tot mai des radio online de manele dar sau ne uitam la filme online gratis de fiecare data cand avem ocazia.

O fi oare acest “gugal” solutia tuturor problemelor !? Suntem in 2011 si nu stim daca o sa murim sau nu in curand si iata ca aceasta problema nu a fost rezolvata de google !? Sa mai zic si altele.. nu cred ca este suficient !

Romani, va zic cu nesimtire : Lasati pe nea Gugal si mai puneti mana pe o carte !? Poate si de colorat important e sa nu uitati macar cum se muta paginile.

Stiu ca o sa fiu urat si cine stie poate o sa apar pe Cancan sau Cocalari cu fata mea, important e ca sunt printre putinii ce zic verde in fata si zic ca ROMANIA o ia incet “la vale”.

We Love Romania , da dar asta ne cam ocupa tot timpul ….