Frauda sau teapa pe net ?

Am remarcat ca in ultima perioada, tot mai des se ajung la astfel de lucruri. Asadar avand in vedere ca acest fenomen vreau sa dispara, sa putem fi sigur de tranzactiile ce le facem pe internet doresc sa scot in evidenta unul din indivizii ce face frecvent acest lucru.

Numele sau este Ilie Daniel Marian posesorul mai multor site-uri printre care autoset.ro ! Cu scuza ca acest site este de vanzare sau scriptul sau orice de pe site, el isi atrage clientii pana acestia fac plata, dupa care dispare fara urma.

Chiar daca sumele incasate nu au fost foarte mari ( 200 euro ) avand in vedere ca aceasta poveste se repeta, putem sa ne dam seama ca ii cam place domnului Ilie Daniel Marian sa pacaleasca lumea.

Asadar va recomand sa aveti mare grija cu cine efectuati tot felul de tranzactii online, in primul rand asigurativa ca numele sau este sub o lumina cat mai buna pe internet,  ca acesta nu a avut antecedente in acest domeniu iar calucrul stabilit la inceputul tranzactie sa fie acelasi si la sfarsit.

Va rugam sa ne spuneti orice personaj intalnit in altfel de situatii, sa il facem public si sa nu mai poata face rau nimanui.