evaluare iniziala

Blogging

Evaluarea Initiala – Modele de teste initiale si Baremele de evaluare

0 12

Evaluarea Initiala –  Modele de teste initiale si Baremele de evaluare

Iata ca de aceasat data cei de la ministerul invatamantului au reusit sa se tina de promisiune. Ei au venit cu o noua idee, aceasta fiind o evaluiare initiala la inceputul fiecarui an scolar.

In acest an scolar 2011 – 2012  elevii vof fi testati pana la data de 15 octombrie, iar timpul in care acest test va fi desfasurat va fi intre 15 si 45 de minute, totul depinde de nivelul de studiu in care elevii se gasesc.

Pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei a fost publicat o arhiva de unde puteti descarca toate modelele de teste initiale si baremele de corectare si evaluare a acestora. In cazul in care doresti sa vezi care sunt modelele de teste initiale sau baremele de corectare te rugam sa foloesti link-ul de mai jos.

In cazul in care sunteti interesati de evaluarea iniziala din acest an, ea va fi facuta asa cum am spus pana pe data de 15 octombrie 2011, dupa care rezultatele vor fi folosite de catre profesori pentru a modifica programul scolar si pentru a aduce noi utilitati in acest program.
Rezultatele din acest an la invatatura trebuie sa fie mult mai bune decat celelalte din anul trecut. Asadar invitam toti elevii  sa citeasca noile modele de teste initiale si baremele de corectare pentru evaluarea iniziala.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole Recente

 • idei de cadouri pentru femei

  Idei de cadouri pentru orice eveniment important

  Dupa cum bine stiti orice eveniment trebuie sa fie luat ca atare, indiferent ca vorbim despre o zi de nastere, onomastica sau o simpla petrecere, cadoul tau in calitate de invitat trebuie sa fie pe masura asteptarilor, ba chiar mai mult sa depaseasca aceste asteptari. Totusi ce poti cumpara pentru a face o impresie buna…

 • cadouri pentru baieti si barbati valentine's day 2014

  Cadouri pentru baieti Valentine’s Day 2014

  Avand in vedere ca nu mai sunt decat 14 zile pana cand va sosi Ziua indragostitilor sau Valentine’s Day, ne-am gandit sa va pregatim o lista cu cadouri pe care puteti sa le faceti baietilor, astfel incat acestia sa ramana surprinsi si fericiti de ceea ce au primit. Valentine’s Day este o sarbatoare americana care…

 • cadouri pentru fete de 14 ani

  Idei cadouri pentru fete de 14 ani Valentine’s Day 2014

  Valentine’s Day este o zi mult asteptata de toti indragostitii pentru a sarbatori intr-un mod diferit de restul zilelor, pregatind surprize si cadouri pentru persoana iubita. Avand in vedere ca pe 14 februarie se sarbatoreste Ziua indragostitilor, toate persoanele, indiferent de varsta pot celebra aceasta zi. In cazul in care va aflati la varsta adolescentei…