Evaluarea Initiala – Modele de teste initiale si Baremele de evaluare

Evaluarea Initiala –  Modele de teste initiale si Baremele de evaluare

Iata ca de aceasat data cei de la ministerul invatamantului au reusit sa se tina de promisiune. Ei au venit cu o noua idee, aceasta fiind o evaluiare initiala la inceputul fiecarui an scolar.

In acest an scolar 2011 – 2012  elevii vof fi testati pana la data de 15 octombrie, iar timpul in care acest test va fi desfasurat va fi intre 15 si 45 de minute, totul depinde de nivelul de studiu in care elevii se gasesc.

Pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei a fost publicat o arhiva de unde puteti descarca toate modelele de teste initiale si baremele de corectare si evaluare a acestora. In cazul in care doresti sa vezi care sunt modelele de teste initiale sau baremele de corectare te rugam sa foloesti link-ul de mai jos.

In cazul in care sunteti interesati de evaluarea iniziala din acest an, ea va fi facuta asa cum am spus pana pe data de 15 octombrie 2011, dupa care rezultatele vor fi folosite de catre profesori pentru a modifica programul scolar si pentru a aduce noi utilitati in acest program.
Rezultatele din acest an la invatatura trebuie sa fie mult mai bune decat celelalte din anul trecut. Asadar invitam toti elevii  sa citeasca noile modele de teste initiale si baremele de corectare pentru evaluarea iniziala.