Espanyol – Barcelona online LIVE

Espanyol – Barcelona online LIVE

Duminica seara incepand cu ora 22:30 puteti urmari derbyul Cataluniei, Espanyol – Barcelona live pe acest site. Cele doua echipe sunt despartite de numai cateva cartiere in oras, iar cu siguranta stadionul nou construit al “alb-albastrilor” va plin. Extraterestii lui Josep Guardiola au nevoie neaparat de victorie deoarece sunt in urma Realului la 3 puncte iar un esec, chiar si egalul ii pot scoate din lupta pentru titlu. De cealalta parte, Espanyol se afla pe locul 8 in clasament, o pozitie buna.

Click AICI pentru Espanyol – Barcelona LIVE

Statistica ultimilor 10 meciuri este neasteptat de echilibrata, s-au inregistrat 4 egaluri, 4 victorii ale Barcelonei si 2 ale lui Espanyol. Deasemenea pe teren strain in acest campionat Barcelona are 3 egaluri 3 victorii si o ingrangere si tinand cont ca este un derby, pentru pariorii adevarati le dau urmatoarea cota la 1x, 3.85 !

Pronosticul meu este ca ambele marcheaza pentru cota de 1.85, eu zic ca este una foarte una tinand cont ca in deplasare Barcelona are 8 primite si 11 marcate.

 

Echipe probabile la Espanyol – Barcelona online

Espanyol: Alvarez, Moreno, Vila, Rodriguez, Forlin, Verdu, Alvaro, Romaric, Baena, Garcia, Pandiani.

Barcelona: Victor Valdes- Dani Alves, Puyol, Pique, Abidal- Bousquets, Xavi, Iniesta-Alexis Sanchez, Leo Messi, Pedro.

Mizez pe un meci spectaculos cu multe goluri, de aceea va invit sa urmariti Espanyol – Barcelona online pentru ca spectacolul este garantat cel putin din partea jucatorilor lui Pep Guardiola.

ESPANOL: Alvarez, Moreno, Vila, Rodriguez, Forlin, Verdu, Alvaro, Romaric, Baena, Garcia, Pandiani.