Download Melodii pentru telefon – Ringtone – scurte si haioase

Download Melodii pentru telefon – Ringtone – scurte si haioase

Caut melodii pentru noul meu telefon si nu reusesc sa ma decid ce ringtone sa aleg, de aceea sunt sigur ca voi ma puteti ajuta. Spre deosebire de alti eu obisnuiesc sa imi schimb melodia pentru telefon pentru a putea recunoaste cu usurinta atunci cand suna telefonul.

Am cautat pe internet si am descoperit anumite site-uri ce au melodii pentru telefon dar si ringtone la un pret nu chiar convenabil. Stau si ma gandesc cum este posibil totusi sa cumperi o melodie la 3 4 euro atunci cand internetul este plin de asemenea piese, ba din contra mult mai frumoase.

Un ringtone gratis il poti gasi doar daca ai noroc, iar acele site-uri ce produc asemenea produse sunt destul de putine. Noi am ales in schimb sa va intrebam ce melodii pentru telefon folositi sau daca sunteti printre persoanele ce folosesc drept melodie pentru telefon acel sound creat de Nokia.

Asteptam propunerile voastre la sectiunea de comentarii, iar cea mai buna oferta are drept cadou 5 euro credit pe telefon mobil. Nu uitati ca sansele voastre se inmultesc daca trimiteti mai multe propuneri chiar aici pe site-ul nostru vena.ro.

Ne rezervam dreptul de a alege indiferent de varsta, sex si culoare ! Echipa Vena.ro iti ureaza mult norosc si sa te pregatesti pentru cei 5 euro pusi la bataie.

  • http://www.vena.ro/download-melodii-pentru-telefon-ringtone-scurte-si-haioase Samsung(Iulian)

    eu as vrea o melodie care sa te anunte cand suna telefonul mobilce de genu:suna telefonul uite tonul.ceva cu rime si distractiv cu o voce mai subtiata…ceva haios.cred ca multe persoane ar vrea un ringhton de asta pentru telefonul mobil si daca castig contactatima la numarul de 0753489075 si daca suna altcineva sa stiti ca veti primi acasa o amenda din partea politiei ca ma duc la un orange si aflu cine ma sunat cu numar ascuns duar un advertisment pentru cei curiosi