Deepcentral – Speed of sound

Iata ca noul single de la Deepcentral – Speed of sound a aparut. Asa cum bine stiti cei doi sunt foarte indragiti in special de partea feminita datorita stilului lor foarte elegant. Trebuie sa recunosc ca sunt in playlist-ul meu de foarte mult timp si ii ascult cu placere de fiecare data cand am ocazie.

Noul single Speed of sound lasa in urma o parte din viata lor profesionala si ne arata una din cele mai mari calitati pe care baietii o au: dragostea pentru muzica. Piesa Deepcentra- Speed of sound a fost lansata pe contul oficial al baietilor de youtube  impreuna cu viodeoclipul la aceasi piesa Speed of sound.

Cat despre piesa nu prea as avea critici la adresa ei deoarece este ceva ” ce imi place mie “. Cu siguranta nu sunt singurul care gandeste asa, de aceea va invit sa o ascultati de cate ori doriti.

Deepcentral – Speed of sound

Acum ca piesa ati ascultat piesa va adresez o intrebare destul de banala. Ce parere aveti despre piesa Deepcentral – Speed of sound ? Credeti ca o sa fie in curand la radio sau de aceasta data baietii nu vor avea parte de succes.

Va reamintim ca piesa nu are disponibil un download Deepcentral – Speed of Sound si nici nu puteti descarca Deepcentral- Speed of sound.