Daniela Crudu pe Facebook – Poze si Imagini NOI

Sunt aproape sigur ca Daniela Crudu a devenit fata cuminte, dupa cum bine stiti, aceasta a tinut prima pagina a revistelor de scandal cu poze destul de indecente.

Pentru cei mai multi dintre noi Daniela Crudu este fosta vecina de la Neatza cu Razvan si Dani live, si uneori pot spune ca sincer imi este dor de ea. Nu datorita aspectului fizic deoarece ea nu este genul meu ci pentru talentul sau cu care isi ducea la capat emisiunile.

Am fost socat sa vad poze cu Daniela Crudu pe Cancan si alte reviste colorate, dar in viata trebuie sa fim cat se poate de realisti. Este totusi un lucru bun ca momentan colaboreaza cu Dan Capatos la emisiunea sa ” Un Show Pacatos “.

Stim totusi ca Daniela Crudu ramane una din cele mai frumoase fete de pe Facebook, de aceea am pregatit cateva poze noi cu Daniela Crudu dar si imagini Daniela Crudu.

Speram sa fim primii care vorbesc frumos despre aceasta tanara, chiar daca uneori comportamentul sau este mai mult decat deplasat. Daniela Crudu a facut show si pe Vaporul Iubirii dar si cluburi sau discoteci. Multi tineri mai mult sau mai putini cunoscuti au reusit sa o impresioneze si sa o atraga in capcana lor.

Iata galeria noastra cu Daniela Crudu Poze si Imagini noi :