Cristiano Ronaldo Poze Noi – Imagini cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo Poze Noi – Imagini cu Cristiano Ronaldo

El s-a nascut la 5 februarie 1995 in Portugalia,numele sau complet fiind Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

El a fost descoperit la SPORTING LISABONA, de catre romanul Ladislau Boloni,pe atunci era foarte tanar,17 ani, cand romanul l-a bagat titular si usor usor a ajuns cel mai important jucator de pe unde a jucat.

A fost transferat de managerul Sir Alex Ferguson la Manchester United, pentru suma de 15 milioane de euro. A fost pariul lui Ferguson,deoarece el trebuia sa il inlocuiasca pe David Beckham.Deoarece el purtase si la Sporting numarul 28, il voia cu mare pret si la United, dar Ferguson i-a dat numarul 7, pentru care l-au mai purtat legendele Cantona,Beckham,George Best.

Transferat la Real Madrid pentru o suma colosala,defapt cea mai mare din istoria fotbalului 94 de milioane de euro, Cristiano Ronaldo a confirmat inca din primul an al sau la Real Madrid marcand 25 de goluri.In cel de-al doilea sezon, numai in CAMPIONAT a marcat 40 de GOLURI, intrecandu-l pe ‘grasutul’ Ronaldo.

Cristiano Ronaldo este unul din cei mai buni jucatori de pe planeta.O demnostreaza si performantlele facute la echipele de club si echipa nationala, golurile marcate dar si banii si publicitatea care o castiga din reclamele tv.