Crema de soare – Lotiuni de plaja pentru femei, barbati si copii

Iata ca in sfarsit avem nevoie si de asa ceva, o crema buna de soare este ceva ce nu trebuie sa va lipseasca atunci cand mergeti la plaja. Daca va intrebati care este cea mai buna crema de soare trebuie sa stiti ca nu pretul poate fi cel care difera ci si calitatea sa.

Un membru al staff-ului nostru desi a platit destul de mult pentru o crema, a remarcat ca protectia era 0. Asadar trebuie sa va atragem atentia asupra acestui lucru.

Nu va inghesuiti sa trimiteti mesaje cu diverse creme de soare deoarece orice comentariu de acest gen o sa fie sters, noi in schimb va oferim ocazia sa aflati ca printre cele mai bune creme sunt cele de la NIVEA.

Aceasta firma va ofera lotiuni de plaja pentru femei, copii dar si barbati. O crema de familie nu costa foarte mult dar va poate ajuta sa va pastrati pielea sanatoasa intr-o zi insorita la plaja.

 

 

Daca nu stiati in ultima perioada razale ultra violete au devenit din ce in ce mai periculoase, iar o pretectie ridicata este  indicat, daca nu chiar obligatoriu. Nu trebuie sa va bronzati intr-un timp foarte scurt deoarece riscati sa va imbolnaviti. Uh nana ehh ! Acestea fiind spuse hai toata lumea la mare .. in aceasta vara echipa VENA.ro  va putea fi gasita pe plajele din Bulgaria dar si in Romania in Bucuresti pe 28 si 28 iulie, in Vaslui de pe 10 iulie pana pe 28, Iasi pe 15 august si asa mai departe.