Colinde de craciun in romana si engleza

In preajma sarbatorilor de iarna tot mai multe persoane aduc armonia si bucuria acestora prin preparatele culinare, bradul de craciun dar si cele mai frumoase colinde. Banuiesc ca fiecare a ascultat sau a cantat cel putin o data un colind, dar stie cineva semnificatia lor cu adevarat ?

Colindele sunt acele melodii pline de dragoste si bunatate sufleteasca cantate si ascultate in preajma sarbatorilor de iarna.

Chiar daca acest ritual este din ce in ce mai putin practicat, multi dintre copii inca mai obisnuiesc sa mearga din usa in usa sau din poarta in poarta pentru a vesti nasterea Domnului Iisus Hristos. Mai nou au aparut si colinde in engleza, acestea sunt achizitionate direct din magazine online iar pretul acestora este cu adevarat foarte avantajos.

Atunci cand vine vorba de traditii, cei mai multi dintre tineri sunt nepasatori si de cele mai multe ori acestea reprezinta prilej de distractie in cluburi si discoteci.

De la an la an si artistii care obisnuiesc sa  cante colinde sau sa inregistreze un anumit CD sunt din ce in ce mai putini, de aceea o sa va prezint cateva colinde interpretate de catre Fuego, Stefan Hrusca.

Speram totusi ca aceasta traditie sa fie dusa cat mai departe si de la an la an, obiceiurile stravechi sa ramana neschimbate. Sarbatori fericite !