Cel mai bun browser ? Chrome – Firefox – Internet Explorer

Cel mai bun browser ? Chrome – Firefox – Internet Explorer

Iata ca am decis sa va prezint care este cel mai bun browser, eu o sa va vorbesc doar din propria experienta  deoarece nu cred ca alte persoane sunt experti pe cat spun.

In primul rand trebuie sa va ganditi la ce doriti sa folositi acest browser. Optiunile sunt destul de multe iar daca doresti sa folosesti cel mai bun browser pentru crearea de site-uri in format HTML sau modificarea acestora iti sugeram sa folosesti Chrome deoarece conform celor spuse de catre Google algoritmii sau sunt optimizati pentru a reduce timpul de incarcare a unei pagini si de a mari viteza unei vizite pe orice pagina de tip video, audio, html sau php.

Firefox este in schimb un browser la care s-a lucrat mult si de multe ori prost. Pot sa va dau un exemplu atunci cand aduc aceasta afirmatie. In mod normal Mozilla era complet diferit de grafica celor de la Chrome dar acum dupa ce au vazut ca acest gen de interfata prinde foarte bine se pare ca au facut o interfata ce seama foarte mult cu ceade la Chrome.

Cat despre vechiul dar aproape cel mai folosit tip de browser din toate timpurile, Internet Explorer  nu cred ca o sa va aduc prea multe noutati. Sa zicem ca este ceva ce va “prelungeste viata, dar nu o salveaza niciodata “. Dupa aceasta zicala ma bazez atunci cand va ofer aceste informatii.