Cadouri de Mos Nicolae pentru copii

Inca imi amintesc data de 5 Decembrie cand imi pregateam chetutele, nu o pereche ci 3 4 pentru a primi cat mai multe cadouri in acea seara. Cu timpul am tot crescut si am inceput sa inteleg ca atunci cand greseam primeam doar o varga, eh timpurile se schimba.. de aceea acum ma simt nevoit sa ma pregatesc moral si spiritual de venirea Mosului.

Pentru toti cei mici din preajma mea m-am tot gandit sa achizitionez triciclete  pentru copii, ma rog nu chiar pentru toti dar consider ca poate fi o idee destul de buna chiar daca e iarna. In schimb pentru cei care doresc sa fie la curent cu tipul de afara pot achizitiona ceva saniute de copii iar in vacanta de iarna sa se poata bucura alaturi de ceilalti prieteni de joaca.

Totusi cred ca fetitele merita ceva mai mult, ele mereu sunt mai cuminti, de aceea cred ca o jucarie muzicala  cu fluturas roz cred ca ar fi cadoul perfect de Mos Nicolae.

Chiar daca  stim cu totii ca de aceasta data copii ar trebui sa primeasca fructe, dulcuri si o nuielusa in cazul in care au fost obraznici. In acest an Mos Nicolae e mai darnic chiar daca traim intr-o perioada de criza.

Tu ai fost cuminte acest an ? Daca da, ce crezi ca iti aduce Mos Nicolae ?