Bon Jovi in Romania – Concert 10 iulie 2011 Bucuresti Piata Constitutiei Live

Cu totii am vazut cel putin odata reclama oferita de Antena 1 , National Geografic si multe alte posturi ce sunt detinute de Interactive Media. Avest concert este sponsorizat de Antena 1, Ciuc Premium dar si Coca Cola.

Sa fie oare cel mai asteptat concert din Romania ? Eu inca nu stiu, nu pot sa zic ca sunt fan Bon Jovi dar cu siguranta daca as avea ocazia cu siguranta as fi prezent la acest concert. Poate nu pentru mine ci pentru mama mea. Sa zicem ca nu sunt fan al acestui gen muzical.

Tot  ce am vrut sa spun, este faptul ca a fost facuta prea multa propaganda pentru acest concert. Sa fie oare cel mai tare concert din Romania ? Eu nu cred acest acest lucru, deoarece au fost artisiti mult mai cunoscuti precum Madonna , Bush dar si multi alti sportivi si asa mai departe.

Lasand putin criticile deoparte, este important sa amintim ca acest concerc poate sa stranga cam 50.000 de persoane in fata scenei. Destul de mult oare pentru Romania ? Nu cred, deoarece am inteles ca viitoarele proiecte contin numere precum 70 80 de mii de fani in fata arenelor.

Eu am remarcat ca Bon Jovi in Romania este o problema mult mai importanta decat bacul in Romania. Acest concert va avea loc pe 10 iulie la Bucuresti in Piata Constitutiei. Din cate am inteles la deschiderea acestui concert  pot avea sansa tinerii de a se afirma in fata a 50.000 de fani.

Voi ce parere aveti despre acest artist ? O sa fiti prezenti la acest concert, si daca va duceti pe cine o sa aveti alaturi ?