Bitdefender Mobile Security – Antivirus pentru Android

Bitdefender Mobile Security – Antivirus pentru Android. Antivirus gratuit pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android.

De multe ori este mai important sa va protejati telefonul mobil decat calculatorul sau ipad-ul personal. O sa va aduc cateva argumente ce o sa justifice faptul ca acest lucru ( sa va protejati de malware telefonul mobil ).

Dupa cum bine stiti acest sistem de operare castiga din ce in ce mai mult teren in fata concurentilor de aceea dezvoltatorii de malware si tot felul de aplicatii ce dauneaza telefonului d-vs  sunt intr-un sitem de alerta de dezvoltare a acestor programe.

Indiferent de rezultatele acestor noi programe, nici producatorii de antivirus nu stau cu mainile in san, de aceea va invitam sa folositi noul Biddefender Mobile Security pentru a avea o pretectie sporita in fata virusilor.

Trebuie sa specificam ca aceasta aplicatie este oferita gratuit de catre cei de la Bitdefender, pentru a descarca Bitdefender Mobile Mobile Security da un CLICK AICI. Nu aveti nevoie de nici un tip de inregistrare si nu sunteti nevoiti sa faceti niciun fel de donatie.

Te rugam sa apesi pe butonul like si +1 pentru a trimite acest  tuturor prietenilor din retelele de socializare accesate de catre tine, in cazul in care doresti sa primesti pe mail cele mai noi articole atunci te rugam sa te abonezi la newslatter-ul nostru gratuit.