Biletul zilei 9 noiembrie 2011 – 9.11.2011

Biletul zilei 9 noiembrie 2011 – 9.11.2011

Biletul zilei de maine, 9 noiembrie 2011, va consta intre 1 meci din turneul ATP desfasurat la Paris si meciul din Cupa Spaniei dintre L’Hospitalet si extraterestii de la FC Barcelona.

Asadar, voi incepe cu primul meci din cadrul turneului de tenis din capitala Frantei. Partida pe care am ales-o este cea dintre sarbul Novak Djokovici si croatul Ivan Dodig. Actualul numar 1 din clasamentul ATP va avea o confruntare destul de usoara impotriva ocupantului 39 in ierarhia ATP. Anul acesta, Novak Djokovici are o serie incredibila : din cele 71 de meciuri pe care le-a avut pana acum, 67 le-a castigat si doar 4 le-a pierdut. In schimb, adversarul sau de maine, este cu mult sub sarb, avand o serie de 25 victorii si 24 de infrangeri. Pronosticul meu este ca Djokovici se va impune fara probleme.

Cel de-al doilea meci despre care voi discuta este cel dintre super-campioana FC Barcelona si necunoscutii de la L’Hospitalet. Meciul se va desfasura in cadrul Cupei Spaniei. In urma insuccesului, spun insucces deoarece extraterestii sunt obisnuiti numai cu victorii, realizat in deplasare la Athetico Bilbao, scor 2-2, Barcelona va avea o misiunea usoara impotriva adversarei de maine seara. Meciul se va disputa la ora 23:00, ora Romaniei, si cred ca jucatorii antrenati de Pepp Guardiola se vor impune la scor, chiar daca vor folosi si unele rezerve, pentru a-si menaja vedetele. Pronosticul meu este o victorie a Barcelonei la cel putin 3 goluri.