Biletul zilei 3 decembrie 2011 – 3 11 2011

Biletul zilei 3 decembrie 2011 – 3 11 2011

Pentru biletul zilei 3 decembrie 2011 am pregatit 4 meciuri interesante cu cele mai bune cote selectate de mine pentru dumneavoastra. Dupa o saptamana plina de meciuri bune in Europa cu echipele romanesti, in acest weeckend vor reincepe etapele din campionatele puternice, inclusiv Liga 1.Biletul zilei are o cota de 13.5 !

Vointa Sibiu – U Cluj este un meci care va incepe cu un protest de intarziere cu 10-15 minute premiera pentru campionatul nostru pentru ca regulamentul le permite, iar motivul este arbitrajul. Pe plan sportiv ele ocupa locurile 13 si 4, deci putem tragie o concluzie destul de clara in privinta valorii celor doua cluburi care au si obiective total diferite.

La Sibiu in acest sezon gazdele au obtinut 2 victorii 3 egaluri si 3 infrangeri si am sa mizez pe o victorie a Universitatii  pentru cota de 2.15 !

Monchengladbach – Dortmund este derbyul etapei in Bundesliga iar cele doua echipe imprat fotoliul de lider doar la golaveraj. Gladbach este surpriza placuta a campionatului deoarece in sezonul trecut s-a salvat miraculos de la retogradare in ultimile etape iar acum se afla pe o pozitie de Champions League.Gladbach a marcat ultima data pe teren propriu 5 goluri lui Werder Bremen, iar acum spera la o victorie care sa ii detaseze in campionat de Bayern sau Dortmund. Este un meci al naibii de greu, cred ca ambele vor marca, cota de 1.55.

Gijon – Real Madrid, pare un meci simplu la prima vedere pentru Real Madrid, galacticii avand si 9 meciuri consecutive in care au reusit sa castige.Gijon are 12 puncte in Primera Division(11 puncte adunate in ultimile 6 etape) si are o misiune foarte dificila sambata seara. O cota foarte buna este: Real marcheaza in ambele reprize, cota 1.70 !

Ajaccio – Lille. Campioana este obligata sa castie la nou-promovata Ajaccio pentru a ramane i carti pentru al doilea titlu de campioana consecutiv. Ajaccio este codasa clasamentului, acumuland doar 8 puncte in 15 etape. Cota foarte buna, Lille 2 pauza/2final,cota  2.40 !