Basel – Otelul Galati LIVE ONLINE

basel otelul galati live onlineBasel – Otelul Galati LIVE ONLINE

Iata ca primul meci din Champions League pentru o echipa romaneasca, mai bine spus Otelul Galati este impotriva celor de la Basel. Otelul Galati joaca in deplasare.

Basel – Otelul Galati ONLINE va fi transmis pe TVR 1 pe data de 14 septembri 2011. Sa speram ca rezultatul dintre Basel si Otelul Galati sa ne incante pe noi, chair daca jucam in deplasare iar la momentul actual echipa nu se simte in cea mai buna forma. Spre deosebire de celelalte echipe din Romanai, Otelul Galati participa direct in grupele Champions Leaguea.

Cealalata echipa Fc Vaslui a fost eliminata iar acum joaca in grupele Europa League.  Urmareste Basel – Otelul Galati in direct sau Basel – Otelul Galati online pe TVR 1.

Momentan nu dispunem de un canal pe care puteti sa vizionati meciurile dar va indicam sa porniti televizorul pe TVR 1 iar pentru o calitate mai buna si pentru a vedea meciul Basel – Otelul Galati LIVE ONLINE HD intrati pe TVR 1 HD iar imaginea pe care o s-o vedeti va fi pe placul d-vs.

Incurajati echipa romaneasca in meciul dintre Basel Otelul Galati Online ! Strigati cu toti Hai Romania  in meciul dintre Basel – Otelul Galati LIVE ONLINE !