Albert Szent-Gyorgyi fiziolog – Google cu noul doodle

Albert Szent-Gyorgyi Albert Szent-Gyorgyi fiziolog – Google cu noul doodle

Banuiesc ca nu stiti cine este acest individ, iar daca credeti ca este unul din acei fizicieni inutili chiar va inselati. Albert Szent-Gyorgyi este cel care a descoperit vitamina C atat de necesara vietii si sanatatii noastre.

Dupa cum bine stiti vitamina C se gaseste in citrice si marar si ajuta foarte mult la intarirea sistemului imunitar. De aceea cred ca Albert isi merita toate laudele deoarece descoperirea lui a fost benefica este si va fi intregii natiuni.

Desi noile tratamente tin sa inlocuiasca asemenea vitamine si produse bio, noi recomandam tuturor celor care doresc o insanatosire rapida consumarea citricelor pentru intarirea sitemului imunitar si pentru reglarea colesterolului si glicemiei.

Din surse neoficiale am aflat ca vitamina C are si un rol laxativ daca consumul sau este in exces, dar dupa cum bine stiti acest lucru nu afecteaza sanatatea d-vs, ba din contra va poate ajuta sa va simtiti mai bine.

Daca ati folosit vreodata vitamina c intr-un scop anume va rugam sa ne spuneti si noua intr-un comentariu direct pe aceasta pagina, in caz contrar va rugam sa o faceti si sa ne spuneti ce efecte au avut loc dupa consumarea acestor alimente ce contin vitamina C.

Daca sunteti de parere ca aceasta descoperire a fost utila intregii natiuni va rugam sa apasai pe butonul like sau +1, chiar si tweet si sa trimiteti acest articol pe ste-urile de socializare. In cazul in care doriti sa primit pe mail cele mai noi informatii legate despre acest subiect va rugam sa va abonati la newslatter-ul nostru gratuit.